Ons assortiment:
product afbeelding
Patchwork Cutter Wedding Silhouette Set

Patchwork Cutter Wedding Silhouette Set

Prijs € 12,99 [PWedding]

Met deze Patchwork Cutter maak je prachtige bruid silhouetten die schitterend zullen staan op trouw en verloving creaties, zoals taarten en cupcakes. Deze set bevat drie designs in verschillende formaten voor het creëren van prachtige decoraties en taart toppers.

Patchworkcutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze in je beklede taart te drukken.  

Hoe gebruik je patchwork cutters: 
Gebruik voor deze patchwork cutters fondant gemengt met cmc poeder of kant en klare gumpaste. Smeer eerst wat crisco op je werkplank (geen poedersuiker!). Kneed de fondant goed door en rol hem dan flinterdun uit zonder de fondant op te tillen. Zorg dat de fondant goed vast zit op je werkplank. Smeer je handen in met een klein beetje crisco en wrijf de patchwork cutter hiermee in. Druk de patchwork cutter stevig in het fondant. Haal met behulp van een tool de overige fondant weg. Laat de fondant 10 minuten uitharden en maak hem dan voorzichtig los.

Afmeting: circa 12,5 cm.

In winkeltas 

In je winkeltas heb je

 
Totaal: € 0,00

afrekenen »

Bestelinformatie

Bestellingen boven de € 50,-
Verzendkosten: € 3,-

Bestellingen boven de € 75,-
Verzendkosten: GRATIS!

Bestellingen met betalingen die bij ons op werkdagen voor 16.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van updates van aanbiedingen en nieuwtjes over MaakJeTaart.nlLeuke productinformatie