Ons assortiment:
product afbeelding
SK Designer Transfer Sheet -Cocktail Stripe- pk/2

SK Designer Transfer Sheet -Cocktail Stripe- pk/2

Prijs € 4,73 [CH02C545-02]

De Squires Kitchen Designer Transfer Sheets zijn acetaatvellen bedrukt met cacaoboter. De sheets zijn speciaal ontworpen voor het creëren van chique en eigentijdse pralines, bonbons en chocolade decoraties op taarten en desserts.

Hoe gebruik je de transfer sheets: 
Tempereer de chocolade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Knip het transfer vel op het gewenste formaat. Plaats het vel op een non-stick board met de cacaoboter naar boven en giet de getempteerde chocolade over het vel, totdat deze volledig bedekt is. Zodra de chocolade 2-3 mm dik is, plaats je het vel in de koelkast en laat je de chocolade een beetje stollen. Gebruik een scherp mes om de chocolade in repen te snijden (afhankelijk van de grootte en de vorm). Plaats de repen daarna voor nog eens 20 minuten in de koelkast. Draag schone, witte katoenen handschoenen als je de chocolade uit de koelkast haalt. Plaats een cake board op de chocolade en draai het voorzichtig om. Pel nu voorzichtig de vellen van de chocolade (deze zouden nu bovenop moeten liggen). Doe dit voorzichtig, zonder de chocolade aan te raken.

Engelstalig instructies bijgesloten in de verpakking.

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet: palm en shea (in wisselende verhoudingen), kleurstoffen: E171, E120, E102, E133, E100, sojalecithine E322. E102 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Voor allergenen zie de vet gedrukte ingrediënten.

Bewaaradvies: 15 - 20°C.

Afmeting: 20 x 30 cm.

Inhoud: 2 sheets.

In winkeltas 

In je winkeltas heb je

 
Totaal: € 0,00

afrekenen »

Bestelinformatie

Bestellingen boven de € 50,-
Verzendkosten: € 3,-

Bestellingen boven de € 75,-
Verzendkosten: GRATIS!

Bestellingen met betalingen die bij ons op werkdagen voor 16.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van updates van aanbiedingen en nieuwtjes over MaakJeTaart.nlLeuke productinformatie