Ons assortiment:
product afbeelding
LorAnn Sparkling Wine Flavor - Champagne Smaakstof

LorAnn Sparkling Wine Flavor - Champagne Smaakstof

Prijs € 2,04 [LO550]

LorAnn Super Strength Flavors zijn krachtige smaakstoffen en beter bekend als Candy oils of Candy flavors. Deze smaakstoffen zijn niet op oliebasis en bevatten geen plantaardige olie. De term 'Candy Oil' verwijst naar de onverdunde geconcentreerde smaak. Deze smaakstoffen zijn drie tot vier keer sterker dan andere smaakstoffen.

Gebruik de helft van de smaakstof die je normaal gebruikt in een recept. Een halve theelepel is vaak al voldoende. Wil je een lichte smaak toevoegen maak dan gebruik van het pipet (apart verkrijgbaar), zodat je een kleinere hoeveelheid kunt doseren. De smaak gaat niet verloren bij verhitting.

De smaakstoffen zijn geschikt voor het op smaak brengen van marsepein, fondant, snoep, chocolade, truffels, glazuur, ganache, zachte toffee, taarten (cakebeslag), cupcakes, koekjes, brownies en brood. Tijdens gebruik spatjes geconcentreerde smaakstof direct wegvegen. Vermijd contact met de huid als het product op volle sterkte wordt gebruikt. Sommige smaken zoals kaneel en amandel, zijn extra sterk.

Ingrediënten: propyleen glycol, triacetine, kunstmatige aroma's. Suikervrij, glutenvrij, geen plantaardige oliën. Niet oplosbaar in water.

Inhoud: 3,7 ml (ca. 1 theelepel)

In winkeltas 

In je winkeltas heb je

 
Totaal: € 0,00

afrekenen »

Bestelinformatie

Bestellingen boven de € 50,-
Verzendkosten: € 3,-

Bestellingen boven de € 75,-
Verzendkosten: GRATIS!

Bestellingen met betalingen die bij ons op werkdagen voor 16.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van updates van aanbiedingen en nieuwtjes over MaakJeTaart.nlLeuke productinformatie