Ons assortiment:
product afbeelding
Wilton Candy Melts White - 340g

Wilton Candy Melts White - 340g

Prijs € 4,51 [03-0084]

Veelzijdige en makkelijk te smelten Gekleurde Candy Melts zijn ideaal voor het maken van kleurrijke lollies met behulp van de Wilton Candy Molds maar ook voor het dippen van Cakepops. Ze hebben een heerlijke vanille smaak en er zijn veel leuke kleuren waarmee je de mooiste creaties kunt maken! De melts zijn in handige callets waardoor je ook een kleine hoeveelheid kan smelten.

Inhoud: 340 gram
Kleur: wit

Ingrediënten: suiker, gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie, volle melk stukken, vetvrije melk stukken, emulgator: sojalecithine E322, zout, aroma.

Smelt de Candy Melts bij voorkeur in een bakje of zakje in de magnetron en roer/kneed elke 15 seconden goed door zodat het de warmte gelijkmatig verdeeld. Zorg bij Aubain Marie verwarming dat er geen water bij de melts komt. Verwarm langzaam, laat de temperatuur niet te hoog oplopen. 

Om de melts meer vloeibaar te maken kun je Mycryo (cacoa boter in poedervorm), Crisco of een beetje zonnebloem olie toevoegen aan de melts. Voeg steeds een theelepel toe tot de gewenste vloeibaarheid is bereikt. 

Product is uitverkocht

In je winkeltas heb je

 
Totaal: € 0,00

afrekenen »

Bestelinformatie

Bestellingen boven de € 50,-
Verzendkosten: € 3,-

Bestellingen boven de € 75,-
Verzendkosten: GRATIS!

Bestellingen met betalingen die bij ons op werkdagen voor 16.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van updates van aanbiedingen en nieuwtjes over MaakJeTaart.nlLeuke productinformatie