Ons assortiment:
product afbeelding
Wilton Candy Melts Yellow - 340g

Wilton Candy Melts Yellow - 340g

Prijs € 1,99 [03-0085]

AANBIEDING!! (tht: 3-2019) VAN € 4,99 VOOR € 2,00!

Veelzijdige en makkelijk te smelten Gekleurde Candy Melts zijn ideaal voor het maken van kleurrijke lollies met behulp van de Wilton Candy Molds maar ook voor het dippen van Cakepops. Ze hebben een heerlijke vanille smaak en er zijn veel leuke kleuren waarmee je de mooiste creaties kunt maken. De melts zijn in handige callets waardoor je ook een kleine hoeveelheid kan smelten.

Inhoud: 340 gr
Kleur: Geel

Ingrediënten: suiker, gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie, gereduceerd mineraal weipoeder, volle melk stukken, vetvrije melk stukken, emulgator: sojalecithine E322, zout, kleurstoffen E102.

Smelt de Candy Melts bij voorkeur in een smal hoog bakje in de magnetron en roer/kneed elke 15 seconden goed door zodat het de warmte gelijkmatig verdeeld. Zorg bij Aubain Marie verwarming dat er geen water bij de melts komt dit maakt de melts onbruikbaar. Verwarm langzaam, laat de temperatuur niet te hoog oplopen.  

Om de melts meer vloeibaar te maken kun je Mycryo (cacoa boter in poedervorm), Crisco of een beetje zonnebloem olie toevoegen aan de melts. Voeg steeds een theelepel/scheutje toe tot de gewenste vloeibaarheid is bereikt. 

In winkeltas 

In je winkeltas heb je

 
Totaal: € 0,00

afrekenen »

Bestelinformatie

Bestellingen boven de € 50,-
Verzendkosten: € 3,-

Bestellingen boven de € 75,-
Verzendkosten: GRATIS!

Bestellingen met betalingen die bij ons op werkdagen voor 16.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden.

Meld je aan op onze nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van updates van aanbiedingen en nieuwtjes over MaakJeTaart.nlLeuke productinformatie