Leer Taart bekleden met marsepein
Met een groep vriendinnen!
Met Witte Stippen...
Gemaakt tijdens de FW
Hartjes Taart voor je lief of moeder
Grote Workshop ruimte
Professionele begeleiding

Workshop:
Fun Workshop


Agenda 2018

Datum Tijd Aantal
19 mei 10.00 - 13:00 VOL
23 jun 10:00 - 13:00 VOL

Voor wie: Voor iedereen die het leuk vindt om een keer een taart te bekleden en te versieren met marsepein (min.leeftijd 14 jaar). 

Een workshop bij Maakjetaart is niet alleen erg leuk om te doen maar ook lekker ontspannend en gezellig. Creatief bezig zijn met vrolijk gekleurde materialen in een verzorgde workshop ruimte.

Eigen Groep: Deze workshop is ook geschikt voor groepen van minimaal 8 tot maximaal 10 personen, wilt u met uw groep een datum reserveren neem dan contact op door een email te sturen naar info@maakjetaart.nl

Wat gaan we doen: Na ontvangst met koffie en thee staat er een ronde basis taart van 20 cm voor u klaar. Deze gaan we doorsnijden in 2 lagen en vullen met Botercrème en jam. Vervolgens kleuren we marsepein in een door uzelf gekozen kleur en rollen we dit uit tot een lap die over de taart past, u  leert hoe u marsepein plooivrij rond de taart kunt krijgen. *Heeft u een noten allergie of voorkeur voor fondant dan is dit geen probleem, wij werken bij voorkeur met marsepein omdat dit makkelijker is om te kleuren en te verwerken. Hierna krijgt u van ons een stukje taart om te proeven. Dan decoreren we de taart met behulp van de vele uitstekers en silicone molds die bij ons aanwezig zijn of mbv een eenvoudige tekening.

Waar: Alle workshops worden gehouden op de eerste verdieping van onze mooie winkel aan de Lange Kerkstraat 9 in het gezellige centrum van Hoorn. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer: Wij werken volgens een vast Workshop Rooster. U kunt zich inschrijven via de link bovenaan de pagina, kies de datum van uw voorkeur uit de lijst.

Prijs: De prijs van deze workshop is €39,95 p.p. (de workshop dient na aanmelding vooraf te worden betaald)

Wat is inbegrepen: Koffie, thee, fris, een stukje taart en aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken. 

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er *3 uur tijd berekend in de prijs. Dit is voldoende om een leuke taart te maken, maak het uzelf niet te moeilijk door een ingewikkeld puzzelplaatje/onderwerp te kiezen waar veel tijd voor nodig is. Twijfel je hierover? Informeer dan naar de mogelijkheden door een email te sturen naar info@maakjetaart.nl

* Wij streven ernaar om de workshop binnen de 3 uur af te ronden. Heb je langer nodig? Neem dan gerust wat kleurtjes mee naar huis!