Samen een Taart Maken!
Tante en Nicht (je)
Kneden en Rollen...
Decoreren is toch eigenlijk het leukst!
Mama rolt, ik zeg hoe het moet..
Wow, die is mooi!

Workshop:
Ouder & Kind Workshop

2018  

Datum Tijd plaats
23 jun 10:00 - 13:00 VOL

Voor wie: Deze *Combi Fun Workshop is speciaal voor kinderen t/m 13 jaar die graag een taart willen maken. Hierbij dienen ze te worden begeleidt door een ouder (vader, moeder, opa, oma, tante of een andere volwassene) 
* Combi = Gecombineerde workshop Fun Workshop en Ouder & Kind workshop gemengt.

Niveau: Basis (Min. leeftijd 6 jaar)

Wat gaan we doen: Ieder kind bekleedt samen met de ouder één taart van 20 cm doorsnede, de taart staat al gevuld en gemaskeerd klaar. We versieren deze met uitgestoken bloemetjes, vlindertjes, rondjes, blaadjes of een eenvoudige afbeelding (zie foto's). Een lekker vrolijk taartje dus!

Prijs: De prijs van deze workshop is €45,- voor ouder en kind. (*toeslag stapeltaart vanaf 10 jaar: €12,00)

* Kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook kiezen om samen met de ouder één stapeltaart te maken van 20 en 15 cm in doorsnede. Wij rekenen hiervoor een toeslag van €12,00. Geef dit aan bij uw aanmelding.

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie winkel aan de Lange Kerkstraat 9 in het gezellige centrum van Hoorn. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer: Klik bovenaan de pagina op de knop 'inschrijven', hier ziet u een lijst met beschikbare data.   

Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop nemen jullie de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis.  Jullie kunnen de taart ook max 3 maanden invriezen zodat deze op een later tijdstip kan worden gebruikt. 

Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 3 uur tijd berekend in de prijs.