Workshop Royal Icing Sierranden
Royal Icing - Suiker Glazuur
Reverse Shell Border
Dropstrings
Bead border - Parel rand
Ruffle Border - Prachtig met botercrème
Basket Weave

Workshop:
Royal Icing Sierranden

Niveau: Basis
(Minimum leeftijd 15 jaar)

Wil je graag spuittechnieken leren? Tijdens deze workshop leren we je hoe je een royal icing (suikerglazuur) maakt, en leer je de meest gebruikte sierranden spuiten met verschillende spuitmondjes!

Datum Tijd  
 nog niet bekend    

Wat gaan we doen: Tijdens de Workshop Royal Icing Sierranden maken we geen taart maar maak je kennis met het spuiten met behulp van een spuitzak en spuitmondjes. Dit is dus een echte technieken workshop. De technieken kun je toepassen op taart en cupcakes met royal icing maar ook met botercréme of slagroom. We gaan een aantal verschillende decoratieve randen leren spuiten waar onder de: Parelrand, Schelprand, Dropstrings, Ruffle techniek,  Basket weave en meer... Kortom de meest gebruikte en leukste sierranden volgens de Wilton Methode.

Waar: Alle workshops worden gehouden in onze mooie en gezellige workshop ruimte aan de Lange Kerkstraat 9 in het centrum van Hoorn. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van onze workshops!

Wanneer: Wij werken volgens een vast Workshop Rooster. U kunt zich inschrijven via de link bovenaan deze pagina, kies de workshop van uw voorkeur uit de lijst.

Prijs: De prijs van deze workshop is €39,- p.p. Inclusief een professionele herbruikbare spuitzak en coupler twv € 5.95! 

Hoe lang duurt de Workshop: Deze workshop duurt 3 uur.