witte roos

Schrijf je in voor een workshop van Maak Je Taart

Volledige naam
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Workshop
Aantal personen
Opmerkingen

Maakjetaart Workshops!

     Maakjetaart is gevestigd in de binnenstad van Hoorn. Hier hebben we een winkel met een uitgebreid assortiment taartdecoratie artikelen en een gezellige professionele workshop ruimte die plaats biedt aan maximaal 10 personen. Kijk eens op onze facebook pagina om een indruk te krijgen van de workshops.

    

Maakjetaart verzorgt alleen basis workshops voor beginners. Voor een inhoudelijke beschrijving van onze workshops kunt u klikken op de betreffende workshop in het midden en aan de linkerkant van deze pagina.

Als u zich wilt inschrijven voor een workshop klikt u op de knop reserveer hier de workshop bovenaan de pagina. Hier vult u uw gegevens in en kunt u de workshop en datum kiezen uit de lijst. U kunt in deze lijst ook zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn voor de betreffende workshop. Nadat wij uw reservering hebben ontvangen krijgt u van ons een aanmeldingsemail met hierin de gegevens van de workshop waarvoor u zich heeft ingeschreven. Deelname aan onze workshops is helaas niet vrijblijvend, en kan alleen bij betaling vooraf via overschrijving of contant/pin in onze winkel in Hoorn. Na ontvangst van uw betaling zijn uw geboekte plaats(en) definitief gereserveerd en ontvangt u van ons een plaats bevestiging.

Heeft u een kadobon? U kunt hiermee de workshop betalen door het bonnummer aan ons door te geven!