Hoe Smelt ik Candy Melts

VOORDAT U BEGINT

- Welke methode je ook gebruikt, zorg ervoor dat uw kom en gebruiksvoorwerpen helemaal droog zijn.
- Vocht kan uw chocolade doen verharden of schiften.

- Zorg ervoor dat de Candy melts niet oververhit raken door het smelten op een te hoge magnetron wattage of te lang. 
-
Candy Melts zijn klaar voor gieten, dompelen of drippen wanneer de textuur is glad is en lijkt op vla.
- Als de candy melts te dik zijn, voeg 1 1/2 theelepels Crisco per 300 gram melts.

MAGNETRON

Eenvoudig en snel! U kunt een glazen kom, een kunststof maatbeker, een melting bottle of een spuitzak gebruiken om uw candy melts te smelten. Wat u ook kiest, zet de magnetron op 50% vermogen voor 1 minuut. Grondig roeren of kneden van de spuitzak. Blijf herhalen met dezelfde wattage met intervallen van 15-30 seconden, roeren of kneden totdat de melts nagenoeg volledig zijn gesmolten. Als er nog steeds kleine stukjes van melts niet zijn gesmolten, wacht dan voor ongeveer een minuut. Dit voorkomt oververhitting en houdt de melts mooi glad. Een candy melting bottle of wegwerp spuit zakken zijn ideaal voor het vullen van chocolade mallen of het drippen van chocolade of melts.

Aux Bain Marie

Je kunt de Candy melts ook smelten dmv de aux bain marie methode. Het is super eenvoudig en werkt goed om een mooie, gladde consistentie te krijgen. Vul de onderste pan met water en zorg ervoor dat de bodem van schaal die erop komt het water niet aanraakt. Breng het water aan de kook, haal van het vuur. Plaats de schaal op lagere pan, voeg Candy Melts toe en roer voortdurend tot het meeste is gesmolten. Verwijder de bovenste kom of schaal van de onderste pan en laat  de restwarmte de kleinere stukken smelten.