Benodigdheden Tabellen

Biscuit Mix:

formaat (bakpan 7,5 cm hoog)   mix ei water
fondant      baktijd Aantal stukjes
Ø ca. 15 cm 200 g 3-4 (160 g) 20 ml 300 gram 25-30 min 6-8 stukjes
Ø ca. 20-22 cm 250 g 4 (200 g) 25 ml 340 gram 30-35 min 8-12 stukjes
Ø ca. 24-26 cm 330 g 5 (250 g) 33 ml 600 gram 30-35 min 16-20 stukjes
Ø ca. 30 cm 500 g 7-8 (380 g) 50 ml 900 gram 40-45 min 20-25 stukjes
Ø ca. 35 cm 800 g 12 (600 g) 80 ml 1200 gram 55-60 min 26-30 stukjes
15 x 15 cm 200 g 3-4 (160 g) 20 ml 270 gram 25-30 min 6-8 stukjes
20 x 20 cm 330 g 5 (250 g) 33 ml 360 gram 35-40 min 8-12 stukjes
25 x 25 cm 500 g 7-8 (380 g) 50 ml 630 gram 40-45 min 16-20 stukjes
30 x 30 cm 800 g 12-13 (600 g) 80 ml 900 gram 55-60 min 22-28 stukjes

formaat (bakpan 10 cm hoog) mix ei water
fondant baktijd Aantal stukjes
Ø ca. 15 cm 260 g 4 (200 g) 26 ml 390 gram 25-30 min 6-8 stukjes
Ø ca. 20-22 cm 325 g 5 (260 g) 33 ml 520gram 35-40 min 8-12 stukjes
Ø ca. 24-26 cm 430 g 6 1/2 (325 g) 43 ml 780 gram 45-50 min 16-20 stukjes
Ø ca. 30 cm 650 g 9 (495 g) 65 ml 1200 gram 55-60 min 20-25 stukjes
Ø ca. 35 cm 1040 g 15 1/2 (780 g) 100 ml 1600 gram 65-70 min 30-35 stukjes









Chocolade Biscuit Mix:

formaat (bakpan 7,5 cm hoog) mix ei water baktijd
Ø ca. 15 cm 190 g 2-3 (110 g) 40 ml 25-30 min
Ø ca. 20 cm 250 g 3 (150 g) 55 ml 30-35 min
Ø ca. 24 cm 400 g 5 (240 g) 90 ml 35-40 min
Ø ca. 28 cm 500 g 6 (300 g) 110 ml 40-45 min
Ø ca. 35 cm 800 g 9 (450 g) 180 ml 50-55 min
15 x 15 cm 190 g 2-3 (110 g) 40 ml 25-30 min
20 x 20 cm 250 g 3 (150 g) 55 ml 30-35 min
25 x 25 cm 450 g 5 (240 g) 90 ml 35-40 min
30 x 30 cm 760 g 7-8 (360 g) 160 ml 45-50 min


Red Velvet Cake Mix:

Formaat (bakpan 7,5 cm hoog) mix ei olie water baktijd
Ø ca. 15 cm 180 g  1 (55 g)  35 ml 70 ml  25-30 min
Ø ca. 18-20 cm 330 g  2 (100 g)  65 ml  130 ml  30-35 min
Ø ca. 22-24 cm 400 g  2-3 (120 g)  80 ml  160 ml  35-40 min
Ø ca. 25 cm 450 g  2-3 (135 g)  90 ml  180 ml  35-40 min
Ø ca. 26-28 cm 500 g  3 (150 g)  100 ml  200 ml  40-45 min
Ø ca. 30 cm 600 g  3-4 (180 g)  120 ml  240 ml  45-50 min
Ø ca. 35 cm 700 g  4 (210 g)  140 ml  280 ml  50-55 min
20 cupcakes baking cups Ø 5 cm 500 g  3 (150 g)  100 ml  200 ml  ca. 20 min

 

 

 

 

 

 

Glutenvrije Mix voor Biscuit (FunCakes)

formaat  mix ei water
baktijd
Ø ca. 20-22 cm 250 g 4,5 (230 g) 20 ml 35-40 min
Ø ca. 24-26 cm 330 g 6 (300 g) 26 ml 40-45 min
Ø ca. 30 cm 500 g 9 (450 g) 40 ml 45-50 min

 

 

 

Glutenvrije Mix voor Cupcakes (FunCakes)

formaat  mix boter ei
baktijd Aantal
Ø 5 cm 500 g 200 g 5 (250 g) 30-35 min 20-24 cupcakes
Ø 3 cm 500 g 200 g 5 (250 g) 12-15 min 40-48 cupcakes
25 cm cake 500 g 200 g 5 (250 g) 60-70 min  (heteluchtoven 150-160°C) 1 cake