Nieuw

Biscuit Mix (Zeelandia) 5 kilo

Rating:
100% of 100
Op voorraad
SKU
Zeelandia
€ 30,75

bestellingen voor 15:00 worden dezelfde dag verzonden

Bel ons op 0229 - 504560 voor meer informatie

Betaal online met iDEAL of via overschrijving

Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies


Biscuit Mix (Zeelandia) 1 kilo, de ideale mix om een ECHT heerlijk luchtige biscuit taart te bakken! Makkelijk, alleen eieren toevoegen en een beetje water, in een kom mixen en klaar is je beslag!

Een echte biscuit mix van banketbakkers kwaliteit.

Ingrediëntensuiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddel: E500 E541 E336 E574, emulgator E472b E477, gedroogde glucosestroop, magere melkpoeder, zout, stabilisator E415.

Recept voor een ronde taart van 25 cm in doorsnede:

-330 gram mix
- 5 eieren
- 33 ml water

Bereidingswijze:

Voeg alle ingrediënten (op kamertemperatuur) samen in een kom en mix voor 10 minuten op de hoogste stand. Er ontstaat een luchtige licht beige massa. Schep het beslag nog even goed door om te kijken of het ei goed is vermengd. Vul hiermee de ingevette bakvorm tot 2/3 vol en plaats midden in een voorverwarmde oven 175 C (hete lucht 165 C). Bak de taart in 25 - 35 minuten gaar en goud bruin. "Open de oven niet vóór dat 2/3 van de baktijd verstreken is". Test of de taart gaar is door een saté prikker in de boven kant van de taart te steken, als deze er droog uitkomt, is de taart gaar, kleeft er nog beslag aan, verleng dan de baktijd telkens met 5 minuten tot de taart gaar is. Laat de taart 5 minuten in de vorm afkoelen en stort de taart vervolgens omgekeerd op een taart rooster om volledig af te koelen.

Je kunt een biscuit taart 3 maanden invriezen verpakt in plastic. De onderkant (platte kant) van de taart wordt de bovenkant. Heb je een hoge bol op je taart na het bakken, snij deze dan eerst af en keer de taart dan om. 

Recept voor moscovische tulband:

benodigdheden: 250g biscuitmix, 5 eieren (250g), citroenrast (optioneel), 50g pattent bloem, 75g (room)boter.
Bereiding: biscuitmix, ei en rasp 8-10 minuten mixen op hoge snelheid. Hierna de bloem en roomboter (gesmolten maar niet heet) erdoor mixen op lage snelheid of erdoor spatelen. Afbakken zoals boven beschreven.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Biscuit Mix (Zeelandia) 5 kilo
Jouw rating