Nieuw-20.09%

AANBIEDING!! Isomalt - Spinsuiker - 750g

geen
IAANBIEDING!! somalt - Spinsuiker - 750g
Op voorraad
SKU
BNC00073
Speciale prijs € 7,98 Normale prijs € 9,98
  • Buy 2 for € 7,95 each and save 1%

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Bel ons op 0229 - 504560 voor meer informatie

Betaal online met iDEAL of via overschrijving

Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies


Isomalt heeft 50% van de zoetkracht van kristalsuiker en is geschikt voor suiker gieten, trekken, blazen en het maken van decoraties. Door de puur witte basis is isomalt gemakkelijk te kleuren met eetbare kleurstoffen. Spinsuiker is hetzelfde als isomalt. 

Isomalt kun je gemakkelijk smelten in een steelpan of in de magnetron. 

Ingrediënten: isomalt E953

Bewaren: op kamertemperatuur in de gesloten verpakking.

Gebruiksaanwijzing:
Smelt een hoeveelheid isomalt in een steelpan met dikke bodem op middel tot hoog vuur. laat dit rustig smelten. Gebruik een suikerthermometer, bij 160 tot 170 graden zal de spinsuiker geheel zijn gesmolten en haal je de pan van het vuur. Laat de spinsuiker even schrikken in een bodempje koud water tot het hissende geluid weg is. De isomalt is nu getempereert en kun je kleuren met levensmiddelenkleurstof en vervolgens gieten in een mal of op bakpapier/Silpat (hittebestendige mat) voor het maken van brokken. Wat over is kunt je bewaren en steeds weer opwarmen in de pan of in de magnetron, verwarmen tot vloeibaar is dan voldoende, het hoeft niet opnieuw te worden gekookt zoals hierboven. 

LET OP!! Gesmolten Isomalt is zeer HEET en kan branwonden verorzaken of uw werkblad beschadigen, zorg dan ook dat u zichzelf beschermt met keukenhandschoenen of pannelap en gebruik bij voorkeur een Silpat.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:AANBIEDING!! Isomalt - Spinsuiker - 750g
Jouw rating