Patchwork Cutter Acoustic Guitar/gitaar

Op voorraad
SKU
Patchwork C
€ 4,50

Voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis

Bel ons op 0229 - 504560 voor meer informatie

Betaal online met iDEAL of via overschrijving

Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies


Patchwork Cutter Akoestische Gitaar 14 x 5.5 cm.

Gebruik de Patchwork Cutters met Mexican paste (zie recept op de site) of met fondant gemengd met Tylose. Probeer niet uit te steken in verse fondant of marsepein want dit is niet geschikt.

Rol de mexican paste zeer dun uit en smeer er een beetje Crisco (plantaardig vet) op om te voorkomen dat de uigestoken afbeelding vast blijft zitten. Druk nu de uitsteker voorzichtig in de paste en schuif heen en weer, probeer nu de afbeelding aan één kant los te maken met een prikker en haal vervolgens de hele afbeelding eruit. Plak de afbeelding direct op de taart om te voorkomen dat hij scheurt. Maar u kunt ook afbeeldingen rechtop laten staan door ze te laten drogen. (De vlinders bijvoorbeeld, kunt u laten opdrogen in een mal gemaakt van karton en bakpapier, hierdoor blijven ze (na drogen) rechtop staan).

U kunt de uitstekers ook alleen als afdruk gebruiken hiervoor dien je wel gebruik te maken van een basiscake met boter, moskovisch gebak is niet geschikt omdat dit te zacht is. Maar een lekkere chocolade cake is ook erg lekker!

Meer informatie
Merk Marion Frost
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Patchwork Cutter Acoustic Guitar/gitaar
Jouw rating