Royal Icing Mix - 1 kilo

Op voorraad
SKU
RoyMixKilo
€ 6,99

bestellingen voor 15:00 worden dezelfde dag verzonden

Bel ons op 0229 - 504560 voor meer informatie

Betaal online met iDEAL of via overschrijving

Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies


Met onze Royal Icing Mix maak je een eiwit glazuur die je kunt gebruiken voor het bekleden van een taart of het bestrijken van cupcakes. Deze glazuur hard uit en is hierdoor ideaal voor het maken van gespoten suikerbloemen en sierranden. Je kunt de glazuur ook heel gemakkelijk kleuren met onze kleurstoffen en een andere smaak geven met behulp van Lorann smaakstoffen. 

Per 500 gram mix 60 ml water toevoegen en 6 a 7 minuten rustig mixen. Gebruik de platte menger bij een Kitchen-aid mixer. 

- Stevige icing (suikerbloemen): De pieken krullen alleen bij de punt om.
- Medium icing (sierranden/uitlijnen van koekjes): De pieken krullen om.
- Afgeslapte icing (glazuren van koekjes): De icing met water verdunnen tot vloeibaar. Als je een klodder terug laat vallen in de icing moet deze na 15 tellen opgenomen zijn in de massa. Gebeurd dit eerder dan is de icing iets te slap en kun je wat stevige icing toevoegen.

Wij adviseren om de gehele inhoud in één keer te gebruiken, neem anders een verpakking van 500 gram. Je kunt gemaakte Royal icing 6 weken bewaren in een luchtdichte box op kamertemperatuur of invriezen. Voor hergebruik de icing eerst opnieuw mixen.

Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, eiwitpoeder en citroenzuur.

Volledige gebruiksaanwijzing bijgesloten.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Royal Icing Mix - 1 kilo
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!