
Royal Icing Mix - 500 gr
Mix voor Royal Icing bestaat uit poedersuiker en eiwitpoeder voor het maken van eiwit glazuur. Royal icing gebruik je om suikerbloemen en zware decoraties op een taart te bevestigen maar ook om koekjes te glazuren, daarvoor verdun je de icing (zie beschrijving hieronder)
Gebruiksaanwijzing: mix de icing zoals op de verpakking staat aangegeven, de icing is dan een stevige icing. Verdun de icing vervolgens met druppels water tot onderstaande diktes.
- Stevige icing (suikerbloemen): De pieken krullen alleen bij de punt om.
- Medium icing (sierranden/uitlijnen van koekjes): De pieken krullen om.
- Afgeslapte icing (glazuren van koekjes): De icing met water verdunnen tot vloeibaar. Als je een klodder terug laat vallen in de icing moet deze na 12 tellen opgenomen zijn in de massa. Gebeurd dit na 5 tellen dan is de icing iets te slap en kun je wat stevige icing toevoegen.
Wij adviseren om de gehele inhoud in één keer te gebruiken. Je kunt Royal icing 6 weken bewaren in een luchtdichte box in de koelkast. Voor hergebruik de icing op temperatuur laten komen eerst opnieuw mixen.
Volledige gebruiksaanwijzing bijgesloten.