Bestellen & Verzenden

Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig bij Maakjetaart.nl. Kijk rustig rond wat je leuk vindt. Zoek naar producten door de makkelijke zoekfunctie of zoek op merk. Je kunt producten toevoegen aan je winkelmandje door op de knop ‘bestellen’ te klikken.

Verzenden

Zodra het bedrag van je bestelling aan ons is overgemaakt proberen wij de bestelling dezelfde werkdag nog te verzenden. Wij verzenden al onze pakketten met Post NL waardoor u ook op zaterdag uw bestelling kunt ontvangen! Heeft u een spoedbestelling? Neem dan op de eerstvolgende werkdag contact op met de winkel (0229-504560) zodat wij uw pakket met voorrang kunnen behandelen.

Verzendkosten (Post NL)
Pakket kosten 2019:
Verzendkosten binnen Nederland tot 25 kg: € 5,98
Bestellingen boven de € 75,00 : uw pakket wordt binnen Nederland gratis verzonden tot een maximum van 25 kilo per pakket!
Door een nog onbekende fout op onze site worden de verzendkosten niet automatisch afgetrokken van het totaal bedrag. U kunt kiezen voor de optie: 'afhalen in de winkel' hierdoor rekent het systeem geen verzendkosten.


Verzend kosten naar België en Duitsland via Post NL:

Pakket tot 25 kg: € 9.95
Bij een bestelling boven € 120,00 wordt uw bestelling gratis verzonden...

Brievenbus Post:

Op uw verzoek kunnen platte smalle producten via een brievenbuspakje verzonden worden. Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel: 0229-504560. Een brievenbus pakje kost € 3,95 met een maximum van 2 kilo. Maximale afmeting brievenbus post: 25 x 37 x 3,2 cm. Kies bij het afrekenen van uw bestelling voor: ''contant bij afhalen'' ipv ''verzenden met Post NL'' , ons syteem rekent dan geen verzendkosten. Vraag voor het plaatsen van uw bestelling of het door de brievenbus past.

Wanneer worden pakketten bezorgd:

Wij verzenden al onze producten met Post NL. Post NL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Bent u niet thuis, plak dan naar eigen inzicht een briefje op, gericht aan de bezorger, met het huisnummer waar het pakket kan worden afgegeven. Als het pakket niet kan worden afgeleverd dan wordt het pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden. Wanneer het Post NL na de tweede poging niet gelukt is het pakket bij u af te leveren, wordt het pakket bij een postkantoor in de buurt afgegeven waar u het kan ophalen met legitimatie.
 

Bestellingen gemaakt op vrijdag

Bestellingen met betaling die bij ons op vrijdag vóór 15.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag verzonden en kunnen onder voorbehoud op zaterdag worden bezorgt. Neem contact op met de winkel als het gaat om een spoedbestelling zodat wij u direct van dienst kunnen zijn.

Adresgegevens:
MaakjeTaart.NL
Lange Kerkstraat 9
1621 EG, Hoorn
0229-504560
Rekening nummer
IBAN: NL82RABO0170832554 BIC:RABONL2U

Betaalmethodes

U kunt bij Maakjetaart.nl kiezen uit onderstaande betaalmethodes:

- IDEAL Betaling
- Betaling vooraf doormiddel van overschrijving o.v.v. naam en ordernummer
- Contant, alleen mogelijk bij het direct afhalen in de winkel.

Alle productprijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.